Почистващи услуги Варна
АМЦ Комфорт
Телефон 088 330 7300

За Нас

АМЦ Комфорт е фирма специализирана в професионално почистване на домове, офиси, сгради и жилищни входове


Нашата почистваща компания дава гаранция за извършената работа, след нашите почистващи услуги вашият дом, офис или сграда ще бъдат безупречно и перфектно почистени. Добре обученият екип от професионалисти винаги обръща внимание и на най-малките детайли и трудно достъпни места. Перфекционизма, с който работим е винаги забележим и ни отличава като една от най-добрите фирми за почистване във Варна и региона.

Почистващите препаратите които използваме са сертифицирани от висок клас на водещи фирми в Швейцария, Италия, Австрия, Германия и САЩ. Спрямо изискванията на клиента и обекта може да се използват почистващи препарати с висока почистваща сила, разнообразие от аромати, еко серия за хора с алергии и астма, дезинфекция съгласно изискванията на здравните власти.


АМЦ Комфорт ще определи персонално ангажиран служител за вашите изисквания и нужди


Имаме индивидуални предложения за почистване на заведения, хотели, казина, ресторанти, офиси, търговски обекти, вили, къщи, апартаменти, лодки и яхти. Спазваме нашите високи стандарти и се съобразяваме със спецификата на обекта и желанията на клиента.

Богатият набор от почистваща техника и професионални машини ни позволява да сме безупречни в работата си и да отговорим и на най-високите изисквания на нашите клиенти. АМЦ КОМФОРТ предлага качествени услуги за почистване във Варна и региона.

Оценки за услугата
Почистващи услуги
Услуга за почистване
Почистващи услуги
АМЦ Комфрот
АМЦ Комфорт,
ул.Гоце Делчев, Варна, Telephone No.088 330 7300
Район
Варна и региона
Описание на услугата
АМЦ Комфорт е фирма специализирана в професионално почистване на домове, офиси, сгради и жилищни входове

Напишете ни отзив в Google My Business

  Име *

  Фамилия *

  Имейл Адрес *

  Телефон *

  Адрес *

  Относно *

  Избери услуга *

  Съобщение *